Menukaart - voorgerechten - Restaurant 't Swaentje
Seizoens voorgerechten
Mabre van vitello tonato, tonijn mayonaise, krokante kappertjes, croutons, parels van aceto basamico
€ 15,00
Zalm forel, venkelspinazie salade, vinaigrette van schelpdieren, avocado crème, papadum
€ 13,50
Steak tartaar, gepocheerd kwartelei sjalot, cornichon, kaas, mosterd, gebakken brioche
€ 14,00
Vegetarische salade, biet, geitenkaas, honing, walnoot, appel, vene cress
€ 13,50
Klassiekers ’t Swaentje
Rundercarpaccio met pesto, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en lookdressing (met eendenleverkrullen € 4,50 supplement)
€ 12,50
Warme voorgerechten
Saffraan risotto, schaal en schelpdiertjes, chorizo
€ 16,50
Knol raapstelen soep, geroosterde knol selderij
€ 8,50
Proeverijmenu
Naast onze gangbare dinerkaart stelt onze chef wekelijks een menu samen dat mede wordt bepaald door seizoen producten.
3-gangenmenu €37,00-
4-gangen € 42,50
5-gangen € 47,50

Site Navigation

Wij bereiden alle gerechten uit onze Frans-Hollandse keuken uitsluitend met dagverse ingrediënten. Omdat we seizoensproducten gebruiken wisselt het menu regelmatig. Op die manier heeft elk jaargetijde bij ons zijn eigen smaakkleur.

© 2017 Restaurant 't Swaentje - Noordereinde 353 - 1243 JZ - 's-Graveland - Tel. 035 - 656 20 16 I Webdesign: Scriptus Design