Menukaart - voorgerechten - Restaurant 't Swaentje
Seizoens voorgerechten
Mabré van vitello tonato, tonijnmayonaise, krokante kappertjes, croutons en parels van aceto balsamico
€ 16,00
Zalm forel, venkel-spinazie salade, piccalilly marshmallow, radijs, papadum en citroenmayonaise
€ 14,00
Dun gesneden Black Angus Sukade, Parmezaan bonbon, rucola, krokante eidooier, pijnboompit, truffelmayonaise en
crouton van focaccia
€ 14,00
Vegetarische Waldorf: knolselderij, appel balletjes, walnoot, Beemsterkaas, mandarijn en Granny Smith gel
€ 13,50
Klassiekers ’t Swaentje
Rundercarpaccio met pesto, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en lookdressing (met eendenleverkrullen € 4,50 supplement)
€ 12,50
Warme voorgerechten
Truffel risotto met verse truffel en 63˚ eidooier
€ 18,50
Bisque van schaal en schelpdieren met sinaasappelroom
€ 9,50
CHEFSMENU
Naast onze a la carte dinerkaart stelt onze chef wekelijks een menu samen dat mede wordt bepaald door seizoen producten.
3-gangenmenu €37,00
4-gangen € 44,00
5-gangen € 49,50

Site Navigation

Wij bereiden alle gerechten uit onze Frans-Hollandse keuken uitsluitend met dagverse ingrediënten. Omdat we seizoensproducten gebruiken wisselt het menu regelmatig. Op die manier heeft elk jaargetijde bij ons zijn eigen smaakkleur.

© 2017 Restaurant 't Swaentje - Noordereinde 353 - 1243 JZ - 's-Graveland - Tel. 035 - 656 20 16 I Webdesign: Scriptus Design