Swaentje Restaurant
Wij bereiden alle gerechten uit onze Frans-Hollandse keuken uitsluitend met dagverse ingrediënten

Iedere 3 weken wisselen wij ons

5-gangen Chef’s menu

Het menu bestaat uit een selectie van culinaire creaties
met verse seizoensproducten.

Voorgerechten

SEIZOENS VOORGERECHTEN

Oesters Fine Claire no3
Swaentje wijze per stuk
€ 5,-

Rouleaux van gerookte zalm,
tartaar langoustine,
crème fraîche
€ 22,00

Bresaola, buffel mozzarella, komijn mayonaise, sud en sol tomaat
€ 20,00

Paté de Campagne compote van ui en rode wijn, brioche 
€ 18,00

Warme voorgerechten
Truffel risotto, en verse truffel
€ 24,00

Kreeften Bisque, gamba?kreeft
€ 20,,00

Hoofdgerechten

VIS

Zeetong a la meunière
€ 49,-

VLEES
Wang van Iberisch varken gestoofd in rode wijn, krokante zwezerik,
saus ris d’veau
€ 34,-

Runder Bavette
Voor 2 personen
Rosé gebakken Schotse runder bavette, graan gevoerd, ingerold met verse truffel
€ 67,-

Wild specialiteiten
Iedere week verse aanvoer van hert,  ree, duif  van jager Cees


VEGETARISCH

Cannelloni, gevuld met ricotta, pecorino en pecannoten,
saus van morille
€ 24,-

APART TE BESTELLEN
Huisgemaakte friet met mayonaise
€ 6,50

Desserts

Kokoskoek, mousse van kokos en padan, mango passevrucht-ijs
€ 13,-

Taartje van macadamia, hazelnoot en chocolade, crème van bergamot, vanille-ijs
€ 14-

Kaasassortiment van de Alexanderhoeve
€ 16,-

 
KOFFIE
Koffieservies met diverse zoetigheden
€ 6,-

Espresso Martini

Irish-coffee 

French-coffee

Italian-coffee

Spanisch-coffee 

Coffee-Brasil

Chef's Menu

Naast onze a la carte kaart stelt onze chef wekelijks een menu samen dat mede wordt bepaald door seizoens producten

3- gangen chef’s menu € 49,-
4- gangen chef’s menu € 57,-
5- gangen chef’s menu € 65,

Wijn arrangement

Voor uw diner maken wij graag de beleving compleet met een bijpassend wijnarrangement

2 glazen € 14,50
3 glazen € 21,75
4 glazen €29,00
5 glazen €36,25

Lunchen

2-gangen lunchmenu € 39-
3-gangen lunchmenu € 49,-